FOREO’nun Anneler Günü’ne Özel Kampanyaları ile Anne – Kız Cilt Bakım Rutininizi Oluşturun!

foreo.jpg

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO,  Anneler Günü’nde hayatımızı şekillendiren kadınları, yani annelerimizi takdir etmek için özel bir an yaratıyor. Anneler çocuklarını; besliyor, rehberlik ediyor, öz bakım ve nezaketle ilgili değerli dersleri öğretiyorlar. FOREO, güzellik bilgisinin nesilden nesile aktarılmasına odaklandığı Legacy of Love kampanyasında; kız çocukları ve anneler arasındaki değerli bağları hatırlatmaya devam ediyor. Cilt bakımının gücü aracılığıyla, geleneklerin ve paylaşılan anıların önemi hatırlanırken, Foreo’nun bu zamana özel ayrıcalıklı fırsatlarını kaçırmayın! 

Çeşitli cihazlarda ve tüm cilt bakım ürünlerinde %50‘ye varan cazip indirimlerle FOREO, cilt bakım rutinini geliştirmek veya en sevdiği FOREO cilt bakım ürünlerini stoklamak için annenize mükemmel bir hediye imkanı sunuyor. 

“Kadınlar zamanın başlangıcından bu yana güzellik tüyolarını paylaşıyorlar ve yüzyıllar boyunca nesilden nesile aktarılan bilgeliği gerçekten ilham verici buluyoruz. Cilt bakımı günlük bir rutinin ötesinde, aynı zamanda deneyimi paylaşarak sevdiklerinizle bağlantı kurmanın bir yolu. Son on yılda FOREO, zamansız sadelik ve ileri teknolojinin mükemmel bir karışımıyla cilt bakımı deneyimlerini güçlendiriyor. İkonik LUNA™ yüz temizliğinden devrim niteliğindeki BEAR™ mikro akım teknolojisine kadar, ürünlerimiz geleneksel kişisel bakım rutinlerini tamamlayacak ve klinik olarak kanıtlanmış çözümlerle cilt sorunlarını ele alacak şekilde tasarlanıyor. ” diye açıklıyor,  FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Beciragic.

BEAR™

Profesyonel düzeyde mikro akım ve T-Sonic™ masajı kullanan BEAR™, yüzünüzdeki ve boynunuzdaki 69 kasın tümüne nazikçe enerji verip sıkılaştırarak yüz konturunu gözle görülür şekilde iyileştiriyor ve yüz germe sağlıyor. İnce çizgileri ve kırışıklıkları önemli ölçüde iyileştirdiği ve sadece bir hafta içinde cildin sıkılığını ve esnekliğini artırdığı klinik olarak kanıtlanıyor. Pahalı estetik ameliyatların aksine, dünyanın ilk FDA onaylı tıbbi mikro akım cihazı tamamen non-invaziv ve ağrısız kullanım sağlıyor.

LUNA™ 3

Bakterilere dayanıklı kadifemsi yumuşak silikondan üretilen LUNA™ 3cildinizi temizlemenin en hijyenik yolu. Kir,yağ ve makyaj kalıntılarını %99,5’e kadar temizlediği klinik olarak kanıtlanıyor. Tek başına el temizliğinden çok daha etkili temizleme imkanı sunuyor. Ultra yumuşak silikon temas noktaları cildi aşındırmadan ölü deri hücrelerini nazikçe temizliyor. T-Sonic™ titreşimleri gözenekleri geçici olarak genişleterek kirleri derinlemesine temizliyor, böylece ciltte çatlak oluşma olasılığını azaltıyor ve sizi taze bir yüz sunuyor. Sıkılaştırıcı masaj modunda, düşük frekanslı titreşimler yüzdeki kas gerginliği noktalarını gevşetmeye ve daha sıkı bir cilt için ince çizgilerin görünümünü yumuşatmaya yardımcı oluyor.

UFO™ 2

Genç ve taze görünmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! UFO™ 2 cildinize anında ve uzun süreli nemlendirme sağlarken, cildin nem seviyesini %126 oranında artırdığı ve etkisini 6 saate kadar koruduğu klinik olarak kanıtlanıyor. T-Sonic™ masajı mikrosirkülasyonu artırarak cilt hücrelerine gerekli oksijen ve besin maddelerini sağlarken toksinleri ortadan kaldırarak cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor. 

ISSA™ 2

ISSA™ 2 dünyanın ilk silikon sonik diş fırçası olup – bu da onu ağız bakımında son 70 yılın en önemli ilerlemesi haline getiriyor. Su geçirmez ve tıbbi sınıf silikondanüretilen bu ultra hijyenik 4’ü 1 arada sonik diş fırçası eksiksiz bir ağız bakımısunuyor ve normal bir manuel diş fırçasına göre %30 daha fazla plak temizlediği klinik olarak kanıtlanıyor. Piyasadaki diğer elektrikli diş fırçalarından farklı olarak ISSA™ 2, elektrikli diş fırçası sonuçlarını deneyimlerken doğal bir manuel hareket kullanmanıza olanak tanıyor. Sonic Pulse teknolojisi ile güçlendirilmiş olup, tamamen kişiselleştirilmiş bir fırçalama deneyimi için 16 yoğunluk seviyesi sunuyor. 

 IRIS™

IRIS™, Asya’da uygulanan eski parmak vurarak lenfatik drenaj tekniklerinden esinlenen ve FOREO’nun İsveç’ten patentli T-Sonic™ masaj titreşimleriyle devrim yaratan, invazif olmayan, hızlı, etkili ve ultra hijyenik bir göz masajı cihazıdır. Göz altı torbalarını azaltmada tek başına parmak uçlarına göre 3,5 kat, göz çevresini pürüzsüzleştirmede %80 ve koyu halkalarıazaltmada %70 daha etkili olduğu klinik olarak kanıtlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

scroll to top