Modern Tasarımlı & Renkli Nevresim Takımları

modern-tasarimli-renkli-nevresim-takimlari.jpg

Yatak odası mobilyaları genellikle nötr renktedir ve bu odayı renklendirmek için renkli nevresim takımları en pratik çözümlerden biridir. Burada ‘Home Sweet Home‘ mağazalarında bulabileceğiniz renkli ama çiçekli ya da klasik tarzda değil de modern görünümlü takımları görebilirsiniz.

Pek çok rengi bir arada barındıran bu model aksesuar seçimi açısından kullanışlı olabilir. Yeşil, turuncu ya da mor renklerden birini seçerek dekoratif yastık, puf ya da abajurunuzu bu renkte satın alabilirsiniz.

Kırmızı yatak odasına hem romantizm hem de tutku taşıyan bir renktir. Kırmızı yatak odası dekorasyonunu tamamlamak için mükemmel bir seçenek. Hazır yeri gelmişken bu konuyla ilgili ayrıntılı ipuçlarını ‘Kırmızı Yatak Odası Dekorasyonu‘ başlıklı makalemizde bulabilirsiniz.

Resimli nevresimler, grafik desenli olanlara göre her zaman daha ilginç oluyor. Yatak odasında farklı bir görüntü için temalı ürünler kullanabilirsiniz.

Ekose desene renkli ve farklı bir yaklaşım. Oldukça uyumlu, pastel tonlar bir araya getirilmiş. Özellikle beyaz mobilyalı yatak odalarında daha gösterişli durabilir.

Dümdüz olmasına rağmen rengiyle göz kamaştıran bir nevresim takımı. Mor nevresim takımının yatak odasına lüks bir görünüm kazandıracağına hiç şüphe yok. Yine de klasik değil son derece modern, minimalist bir tarzı var bu takımın.

Renkli halkalarla süslenmiş bu nevresim takımıyla sabahları güne iyi bir enerjiyle başlamanız mümkün olabilir. Yuvarlak hatları ve renkleriyle bu desenin yumuşak, neşeli ve insana pozitif enerji katan bir havası var.

scroll to top