Yüz Gerdirme Ameliyatı Hakkında Herşey

yuz-gerdirme-ameliyati-hakkinda-hersey.jpg

Kendisini aynada göründüğünüzden daha genç hisseden insanlardansaniz, o zaman yüz germe ameliyatı icin ideal bir adaysiniz.

Yüz germe ameliyatı yaptığımız bir çok hastamdan neden daha once bu ameliyatı olmadim diye hayıflandıklarımı duyarım. Ameliyat sonrası yaşadıkları hisleri adeta gençlik iksiri gibi tarif ediyorlar, işin ilginç kısmı sadece yüzleri gençleşmesine rağmen tüm vücutlarını daha dinamik hissediyorlar.

 

Yüz Germe Ameliyatı İçin İdeal Yaş Hangisidir?

45-55 diyebilirim. 45 yaşı size hiç de çok erken gelmesin, bunu söylemekle 45 yaşının yaşlı olduğunu ifade etmek istemiyorum. Asıl söylemek istediğim, yüz germe amelyatı için yaşlanmayı beklememek gerektiğidir. Şimdi bir kez 50 li yaşlarında yüz germe ameliyatı olup 35 li yaşlarındaki gibi göründüğünüzü düşünün, bir de 65 yaşında ameliyat olarak 50 li yaşlarınıza geri döndüğünüzü düşünün, bunca emek ve masraf harcadığınız gençleşme kararınızı neden daha fazla erteleyesiniz ve neden tadını daha az çıkartasınız? Öyle değil mi?

 

Yüz Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Yüz germe ameliyatı için bir kaç farklı yöntem uygulamaktayım. Seçimimi hastamın sağlık durumu, yaşı, cinsiyeti, yüzünün yaşlanma derecesi, cildinin durumu ve yüz anatomik yapısını gözden geçirerek yaparım.

Endoskopik yöntemle saçlı alın çizgisinin arkasından ve kulak arkasından açılan bir kaç küçük delikten yapılabileceği gibi, favori hattının önünden kulağın önüne ve daha sonra arkasına ilerleyen bir kesi ile de yapılabilir.

Ameliyatta hangi planda çalışılacağı, hangi dokuların ne kadar gerileceği tamamen hastaya özel planlamalardır ve her hasta için farklıdır. Bu farklılık sayesinde ameliyattan sonra birbirine benzemeyen , karakteristik görünümlerini kaybetmeyen sonuçlar elde ediyorum.

 

Yüz Germe Ameliyatından Beklentilerim Neler Olmalı?

Ne yüz germe ameliyatından ne diğer estetik ameliyatlardan hayatınızın anlamını ve yaşamınızın yönünü değiştirebilecek sihirli bir değnek gibi beklentiler içinde olmamalısınız. Bu şekildeki beklentiler her zaman hüsranla sonuçlanır. Yüz germe ameliyatı size sadece daha genç bir görünüm verecektir, bu ameliyatın pozitif sonuçlarına hazırlanmak ve bunun pozitif katkılarını hayatınıza eklemek sizin elinizdedir. Mutluluğun insanın içinden geldiğini dış unsurların sadece yardımcı unsurlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla kendini zaten daha genç hisseden insanların aynada da daha genç görmek için talep ettikleri bir ameliyattır yüz germe ameliyatı.

 

Yüz Germe Ameliyatının Hastalara Güzelliğin Dışında Katkıları Nelerdir?

Bir çok hastam ameliyat sonrası kendini çok daha genç hissettikleri icin yaşamak, daha uzun yaşamak ve daha keyifli yaşamak icin müthiş bir enerji hissettiklerini, günlük hayatta yeni karşılaştıkları insanlarla, eşleriyle , arkadaşları, dostları ve akrabalarıyla çok daha iyi ilişkiler kurduklarını, kendilerini hem iş hayatlarında hem sosyal yaşamlarında çok daha iyi ifade ettiklerini ve özgüvenlerinin çok arttiğını söylemektedir.

Dolayısıyla yüz germe ameliyatı sadece yüzü değil hayatı genç hale getiren bir ameliyattır diyebiliriz.

 

Yüz Germe Ameliyatı Olan Herkes Birbirine Benzemek Zorunda mı?

Estetik ameliyatlarını diğer ameliyatlardan örneğin bir safra kesesi ameliyatından ayıran en önemli fark kişiye özel planlama, kişiye özel cerrahi ve kişiye özel sonuç arayışıdır. Ancak tüm safra kesesi ameliyatlarında ameliyat planı, amacı ve sonucu aynıdır. Estetik ameliyatını bu felsefeyle mesleğine bakan bir estetik cerraha olmayan hastaları da işte bu sonuçlar beklemektedir. Sorumuza geri dönersek hayır hiç kimse birbirine benzemek zorunda değil, bilakis benzememelidir.

 

Daha Önce Yüz Germe Ameliyatı Oldum, Tekrar Olabilir miyim?

Evet olabilirsiniz. Diğer tüm ameliyatlarda olduğu gibi daha önce ameliyat geçirmiş olmak , aynı bölgenin anatomisinde bir takım yapışıklıklar oluşturacağı için ikinci ameliyatı daha zor hale getirir. Ancak yüz germe ameliyatında bu etki biraz daha azdır.

scroll to top