Sektörün Uzmanı,Yeniliklern Ajansı NATIVE!

Native Ajans, dinamik kadrosu ile marka iletişiminde ve reklamcılık sektöründe sadece yaratıcılığını değil; yenilikçiliğini ve farklı bakış açılarını da konuşturuyor.

MAGAZİN Hit: 2830 / Yorum: 0 / 23 Ekim 2015 12:45
Sektörün Uzmanı,Yeniliklern Ajansı NATIVE!
-A +A

“Sürekli değişen ve gelişen dünyaya adapte olabilen iletişim stratejileri yaratma” misyonu ile kurulan Native Ajans, aldığı ödüllerle istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yenilikçiliği yürüttüğü her kampanyada ve iletişim stratejisinde ön planda tutan Native Ajans, dünyanın saygın reklamcılık ödüllerini teker teker alarak yaratıcılığını tescilletiyor. Türk Hava Yolları için hazırladığı çeşitli projeler ile “2014 Simpliflying – Most Creative Campaign by Airlines” ödülüne layık bulunan Native Ajansı, “2014 Skifties – Best Social Media Presence” ödülünü ve bu yıl da “2015 Skifties Most Effective Airlines on Social Media” ile “2015 WITovation Awards – Editor’s Choice” ödülünü alarak ülkemizi yurt dışında gururla temsil etmeye devam ediyor.
Native Ajansı, bu başarıyı ileşim stratejileriyle içerik yönetimini bir arada yürütmesine, alanında uzman bir ekiple çalışmasına ve yaratıcılığı hep ön planda tutmasına borçlu. Reklam kampanyalarında marka iletişiminde hedeflenen etkiyi yakalanmasının kalite ile olacağını düşünen ajans, bünyesindeki markalar için en sağlıklı iletişim modellerini planlayıp hayata geçiriyor. Bunu yaparken, ölçümlenebilir ve kontrol edilebilir süreçler üzerinden hareket edilerek benzersiz bir yaratıcı platforma dönüştürüyor.
Native, reklamcılık sektörüne getirdiği kapsamlı ve benzersiz yaklaşımı 360 derecelik bir bakış açısı ile iletişim süreçlerinin tümüne yaymayı hedefliyor. Ve hedeflerini bünyesinde bulunan grup şirketlerinden güç alarak gerçeğe dönüştürüyor. Native’in bünyesinde yer alan Skala Media (Medya Planlama Ajansı) ve Adba International (CRM Ajansı) bu stratejik altyapının desteklenmesi konusunda son derece önemli bir role sahip.
Medya ve iletişim sektörünün her alanında söz sahibi olan Native Ajans, prodüksiyon ajansı Staff ile yürüttüğü yürüttüğü iletişim faaliyetlerinin tüm aşamalarına hakim olmayı amaçlıyor.
Sektörün genç, yenilikçi ve dinamik isimlerini bir araya getiren kadrosu Native’in en önemli artıları arasında yer alıyor. Her biri alanında uzman, stratejik derinliğe ve farklı bakış açılarına sahip bu isimler, sektöre yepyeni bir soluk getirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...