SEKSİ KADIN NASIL OLUR?

Her kadın bilmek ister öyle değil mi? Seksi kadın nedir? Erkekler bir kadında neyi seksi bulurlar? Merak etmeyi bırakabilirsiniz.

AŞK Hit: 1888 / Yorum: 0 / 1 Mayıs 2013 11:26
SEKSİ KADIN NASIL OLUR?
-A +A

Biz bu soruları erkeklere sorduk ve cevapları sizin için sıraladık.

Hoşlanalım ya da hoşlanmayalım erkeklerin kadınlarda ilk dikkat ettikleri vücutları. Göğüsler de ne yazık ki ilk sırada geliyor.

Kadınların sağlıklı görünmesi, kollarında hafif kaslar ve bronz ten hoşlarına gidiyor.

Parlak ve bakımlı dudaklar da erkeklere seksi gelen görüntülerin arasında.

Boya küpüne düşmüş gibi makyajdan değil “yokmuş” gibi yapılan makyajdan hoşlanıyorlar. Karşılarındaki güzelliğin “gerçek” olduğuna inanmak istiyorlar.

Genellikle orta uzunlukta veya uzun saç beğeniyorlar. Çoğu kısa saçı seksi bulmuyor.

Saçların yumuşak olması ve temiz kokmasını önemsiyorlar. Uzun saçlı kadınlarla ilgili en büyük şikayetleri toz kokan saçlar. Daha az fönlü görüntüye razılar ama saçları temiz istiyorlar.

Gülümseyen ve yemek yiyen kadınlardan hoşlanıyorlar. Suratsız ve sürekli diyet yapan kadınları özgüvensiz, sıkıcı ve itici buluyorlar.

Para kazanan, bağımsız, güçlü kadınları çekici buluyorlar.

Dırdır yapmayan, kendisiyle dalga geçebilen, anlayışlı, şakadan anlayan, alınganlık yapmayan, sürekli sorular sormayan, (bir de bize çok şey istiyorsunuz derler!) seksi iç çamaşırları giyen, yatak odasında çekimser olmayan kadınlardan etkileniyorlar.

İnanın veya inanmayın. Erkekler hâlâ kadınların iyi yemek pişirebilmesini önemsiyor. Güzel yemek yapan kadınlar hâlâ erkeğin kalbine giden yolu bulabiliyorlar.

Siz yukarıdaki tüm bu maddeleri uygularsanız birlikte olduğunuz ya da olmak istediğiniz erkek için “seksi” olabileceksiniz. Ancak o saatten sonra siz onu beğenecek veya isteyecek misiniz?

İşte esas soru bu…

 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...