Kohler Hybrid Pilli ve Fotoselli Lavabo Bataryaları

kohler-hybrid-pilli-ve-fotoselli-lavabo-bataryalari.jpg

Başta civa olmak üzere çevreye zarar verebilecek hiçbir hammadde içermeyen ve maksimum su tasarrufu sağlayan ürünler ile Kohler, 2008 yılında olduğu gibi 2009’da da üreticiler dalında WaterSense partneri seçildi.

Hybrid pil özelliği ile en az 30 yıl garantili pil ömrü olan lavabo bataryaları, içerdikleri insight teknolojisi sayesinde ticari binalarda üstün bir performans sergiliyor. Insight fotosel teknolojisinin hem tezgaha hem de duvara uygulandığı hybrid enerji sistemli bataryalar, bulundukları mekanın ışık ve yansıma koşullarını algılayarak mükemmel bir teknolojiyi yansıtıyor. Kullanım alanında az ışık değerleri veya aşırı yansımalar olsa bile, akıllı bataryalar fabrika çıkış ayarlarını otomatik olarak değiştirerek bulunduğu ortamla uyumlu hale gelebiliyor.

Hybrid enerji sistemi içinde yer alan Hybrid katmanlı kondansatör tam anlamıyla pildeki küçük elektriksel boşalımları birleştirme görevi üstleniyor. Batarya kullanım için çalıştırıldığında, kondansatörden güç çekiyor ve böylelikle pilin uzun ömürlü olması sağlanıyor.

Mutfak ve banyo sektöründe, global tasarımlarını en son teknolojiyi ile birleştiren Kohler, doğal kaynakların tasarruflu kullanımını destekleyici tüm kalite ve tasarım ölçütlerini ürünlerine uyguluyor.

Kohler’in su tasarrufu konusundaki felsefesi, en yüksek performans ve tasarım standartlarındaki ürünleri, kullanım açısından fedakârlıkta bulunmadan, çevreye duyarlı ve su tasarrufuna uygun olarak üretmesidir.

scroll to top