Kim Kardashian'ın beğenilen makyaj stili

Gözlerini ve kirpiklerini ön plana çıkaran makyajlar yapmayı seven Kim Kardashian'ın beğeni toplayan makyaj stili...

MAGAZİN Hit: 1122 / Yorum: 0 / 17 Mart 2013 00:19
Kim Kardashian'ın beğenilen makyaj stili
-A +A

Kim Kardashian, hem sansasyonel ve sürekli göz önünde yaşadığı özel hayatıyla, hem de stili, saçı ve makyajıyla sürekli gündemde kalmayı başarıyor. Dikkat çeken vücut hatlarına rağmen yaptığı cesur tercihlerle kimi zaman eleştirilen Kardashian, gözlerini ve dudaklarını ön plana çıkaran makyajıyla beğeni topluyor. Makyajını beğenmemiz neredeyse uyurken bile makyajlı gezmesini tasdiklediğimiz anlamına tabii ki gelmiyor. Ama sadelik ve Kim Kardashian kelimelerini aynı cümle içinde kullanmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için, onu bu haliyle seviyor ve kabul ediyoruz.

Kendine yakışanı bilen ve her zaman yüz şekline uygun makyajlar yapmayı seven Kardashian'ın öncelikli tercihi gözlerini ön planda tutmak. Bunun için de bolca rimel ve takma kirpikten yararlandığını biliyoruz. Güzel ve pürüzsüz cildini fondöten ve pudra yardımıyla daha sağlıklı bir görüntüye kavuşturan Kardashian, kimi zaman şeftali kimi zaman da pembe tonlarında allıklar kullanmayı tercih ediyor.

Kim Kardashian'ın yıllar içinde yüzünde ortaya çıkan farklılıkları, geçirdiği ufak operasyonlara bağlıyoruz. Dudağı zaten yeterince güzel ve dolgun olan Kim'in ne yazık ki bununla yetinmeyip onu biraz daha şişkin hale getirme çabasını uzaktan üzülerek izliyoruz.

Dumanlı göz makyajını dünya üzerinde en iyi taşıyanlar listesi yapılsa, bizim adaylarımızdan biri kesinlikle Kim Kardashian olurdu. Gözlerinde mavi, gri, siyah, pembe gibi renkleri korkmadan ve çekinmeden taşıyan Kardashian'ın son zamanlardaki tercihi bronz ve ışıltılı tonlara doğru kayıyor.



 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...