Kadınların Seks Fantezileri

Kadınların akıllarından farklı yaramazlıklar geçmediğini düşünüyorsanız, bir daha düşünün.

AŞK Hit: 1550 / Yorum: 0 / 5 Mayıs 2013 23:26
Kadınların Seks Fantezileri
-A +A

Kadınlar, fantezi kurmakta erkeklerden daha başarılıdırlar ve kendilerini geleneksel yatak fantezileri ile sınırlandırmazlar. Kadınların seksfantezilerini okuduğunuzda çok şaşıracaksınız.

İşte kadınların 7 seks fantezisi...

Dominant! 
Kadınların yatak odasında güçlü ve onlara hakim erkeklerden hoşlandıklarını biliyorsunuz. Peki, kadınların güçlü bir erkeğin cinsel tatmin için yalvarmasını hayal ettiklerini biliyor muydunuz? Kadınlar seks için yalvaran güçlü bir erkek fantezisi kurarlar. Dominantlık genellikle kadınların hem kendilerinin, hem de sizin hakim olduğunuz fantezilerden oluşur. Kendilerinin hakim olması kadar sizin de onu cinsel çekiminizle kontrol etmenizi ister. Parmaklarınızı vücudunda dolaştırın, saçlarını çekin ve sahiplenin.

Öğretmen ve öğrenci!
Erkeklerin hayallerini süsleyen öğrenci / öğretmen fantezisi kadınların da hayal ettikleri sahnelerdendir. Sizi baştan çıkarmak için yaramazlık yapmanın ateşli bir sekse gittiğini biliyorlar.

Yabancı!
Her ne kadar gerçekleştiremeseler bile tanımadıkları biri ile cinsel ilişki kadınların fantezilerini süsler. Birden hayallerinde beliren hiç tanımadıkları yakışıklı ve cinsel çekim gücü olan bir adamın onları yatağa atmasını hayal etmeleri libidolarını artırır.

Üç kişi!
Erkeklerin güzel kadınlarla çevrili bir yatakla başlayan fantezileri kadınlar için de geçerlidir. İster bir erkek ve kendileri ile birlikte bir kadının daha olduğu bir cinsel ilişki, ister iki erkeğin ve kendilerinin olduğu bircinsel ilişki… Kadınlar da üç kişilik cinsel ilişki fantezileri kurarlar.

Röntgenci! 
Kadınların, başkalarının cinsel ilişkilerini izlemekten etkilenmediğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bu fantezide kadınların hayalinde bir başkasının evinin camından ilişkiye giren kadınları izlediklerini kurgularlar.

Zorlayın! 
Bu fantezide kadınlar, bir kavgadan sonra ya da hiç istemediği bir anda onu kucaklayıp yatak odanıza götürmenizi ve hemen işe koyulmanızı, hatta bunu biraz sert bir şekilde yaparak kıyafetlerini yırtmanızı ona sert davrandığınızı ve kendisinin ağladığını hayal ederler.

Özel dansçı! 
Kadınların en çok hayal ettikleri sahnelerden biri de bir erkek için striptiz ya da kucak dansı yapmalarıdır. Özellikle karşılarındaki erkeği baştan çıkarıp, sadece çok az temasla onları delirttiklerini ve sonunda birbirlerinin arzularının tavan yaptığı noktada ateşli bir seksi hayal ederler.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...