Jessica Alba'dan çekici bir fizik için 6 tüyo

Alba, beslenme tarzınızda yapacağınız altı değişiklikle kendi fiziği gibi bir fiziğe sahip olabileceğinizi söylüyor.

MAGAZİN Hit: 855 / Yorum: 0 / 1 Mayıs 2013 13:46
Jessica Alba'dan çekici bir fizik için 6 tüyo
-A +A

YAPRAKLI GIDALAR

1981 doğumlu Jessica Alba, yeşil yapraklı gıdaların, fiziğini korumasında çok etkili olduğunu söylüyor. Her hamileliğinde yaklaşık 20 kilo aldığını söyleyen Alba, gerekli mineral-vitamin dengesini sağlamak için yeşil yapraklı gıdalarla beslenerek aldığı kiloları hızlı bir şekilde verdiğini belirtiyor. Alba, soslu salatalardan uzak durulmasını tavsiye ediyor.

ORGANİK TERCİH EDİN

Alba, birçok kişide hormonal dengesizliklerin ortaya çıkmasının ve obezitenin artmasının nedeni olarak; kimyasal bombardımanına tutulmuş gıdaları görüyor. Alba konuyla ilgili şu yorumu yapıyor: "İçinde altibiyotik bulunan ya da genetik olarak modifiye edilmiş gıdalardan uzak durun. Vücut bu kimyasallarla savaşmak için de yağ hücreleri üretiyor."

RENKLİ BİBER, DOMATES

Jessica Alba, her öğün muhakkak sebze yediğini belirtiyor: "Her yemekte sebze tüketerek vücudun yüzde 16 oranında daha fazla kalori harcamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca atıştırmalık olarak da çiğ sebzeleri tercih edin. Renkli biberler, domates ve salatalık; hem açlığınızı bastırmanızı, hem de gerekli mineral ve vitaminleri almanızı sağlar."

TATLANDIRICIYA DİKKAT

Şekerden uzak durulması gerektiğini artık herkes biliyor. Ancak tatlandırıcılar da vücuda zarar veriyor. Alba şöyle söylüyor: "Tatlandırıcı tüketen kişilerin her şeyden daha fazla yediğini görüyorum. Sanki tam olarak normal porsiyonlar onlara yetmiyor. Ben bu yüzden sadece stevia ya da truvia içeren tatlandırıcıları tercih ediyorum."

SEBZE SULARI ÖNEMLİ

Hollywood yıldızlarının yeşil sebze sularına ne kadar düşkün olduğunu bilmeyen yok. Alba da bu isimlerden biri. Enerji almak ve karnını doyurmak için ara öğün olarak az kalorili sebze sularını tercih eden Alba, "Sebzelerin kalorisi çok düşüktür. Ancak bazen onları içmek çok da eğlenceli olmuyor. Ben bu yüzden yeşil sebze sularımın içine bir parça kavun ekliyorum" diyor.

BOL BOL SU TÜKETİN

Güne su içerek başlayan ve her yemekten önce su tüketen güzel oyuncu; bu sayede hem cildinin güzel olduğunu, hem de gereksiz yere kalori almadığını söylüyor. Alba, "Açlık ve susuzluk hislerini çoğu insan birbirine karıştırır. Vücudun suya duyduğu ihtiyacı anlamayanların daha kilolu olduklarını gözlemliyorum. Her öğün su için" diye konuşuyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...