Balayınızı planlarken bunlara dikkat edin

Düğün hazırlıklarını tamamladı ve mutluluğa adım atacakları o çok özel günü beklemeye başladı bile...

AŞK Hit: 1199 / Yorum: 0 / 11 Eylül 2013 12:39
Balayınızı planlarken bunlara dikkat edin
-A +A

Peki hangi çift, bu heyecanlı ve tatlı koşuşturmacanın ardından çıkacakları balayının, romantizmin doruklarında ve kusursuz geçmesini istemez?Düğün hazırlıklarına dalıp balayı planına tam anlamıyla yogunlaşamayanlara müjde! Balayınızı istediğiniz şekilde organize etmek ve evliliğinizin ilk günlerini en özel şekilde geçirmek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli...

Öncelikle balayı planınızı müstakbel eşinizle birlikte yapmalısınız. Böylece ikinizin de istek ve beklentileri doğrultusunda bir balayı planı hazırlamış olursunuz.

İşe, internetten ve seyahat dergilerinden araştırma yaparak başlayın. Nasıl bir tatile ihtiyacınız olduğuna, nelerden zevk aldığınıza karar verin. Romantik bir sahil mi, yoksa romantik bir şehir mi? Hangisi sizin için unutulmaz olacak?

Balayı konseptinize karar verdikten sonra bütçenizi gözden geçirin. Balayınıza ne kadar bütçe ayırabilecek siniz?

Artık bütçenize uygun ayrıntılara yoğunlaşabilirsiniz. Ülke, şehir, konaklama, ulaşım, aktivite gibi detayları belirlemeye başlayın. Dilerseniz bu konuda bir tur acentasından da yardım alabilirsiniz.

Eğer seyahatiniz için bir tur acentasıyla anlaşacaksanız, hiçbir şeyi atlamamak için istediğiniz tüm detayların listesini yapın ve sizinle ilgilenen yetkiliyle birlikte listenin üstünden geçin.

Otel rezervasyonunuzu son ana bırakmayın. Kararınızı verir vermez yerinizi ayırtın.

Unutmayın, bu sizin en özel tatiliniz... Balayınızda geçireceğiniz zamanı en iyi şekilde planlamalısınız. Eğer mümkünse tatil günlerinizi sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar ince ince planlayın. Araya romantik detaylar eklemeyi de unutmayın.

İhtiyacınız olan eşyaların bir listesini yapın ve müstakbel eşinizle birlikte alışverişe çıkın. Önceden bütün eksiklerinizi tamamlamak balayınızda rahat etmenizi sağlayacaktır

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...